fbpx

Over Dormio Resort Maastricht

Dormio Resort Maastricht: meest luxueuze vakantiepark van Limburg!

‘Onderaan de Dousberg’ verrijzen 36 mastervilla’s als onderdeel van het prachtige Dormio Resort Maastricht. Dit luxe vakantieresort bevindt zich op 10 minuten fietsen van het beroemde Vrijthof in Maastricht. Dormio Resort Maastricht combineert luxe en comfort in een bosrijke omgeving met het bruisende karakter van Maastricht.

Tijdens uw verblijf in een luxe mastervilla op Dormio Resort Maastricht kunt uiteraard gebruikmaken van alle faciliteiten. We hebben ze hieronder voor u op een rijtje gezet.

Bakkerij

Heeft u graag verse broodjes bij uw ontbijt? Bij de bakkerij op Het Wilhelmus, naast de receptie,  kunt u elke dag verse broodjes en verse geperste jus d’orange halen. Ook kunt u er Limburgse vlaai kopen van één van de betere bakkers van Maastricht.

Ontbijt u graag gezellig buiten de deur? In ’t Proeflokaal op Het Wilhelmus bent u dagelijks welkom voor een heerlijk ontbijt.

Grand Cafe ’t Proeflokaal

Houdt u van een ambachtelijk gebrouwen bier of een glas goede wijn? Grandcafé ’t Proeflokaal op Dormio Resort Maastricht is een echt bourgondisch etablissement zoals u ze alleen in Zuid-Limburg vindt. Het is de plek waar Nederlandse en Belgische streekproducten elkaar ontmoeten en waar Nederlandse en Belgische abdijbieren en trappistenbieren gebroederlijk naast elkaar pronken. Ook kunt u er terecht voor een lekkere lunch of gezellig diner.

Fietsverhuur Dousberg

Ontdek op een actieve manier de prachtige Limburgse natuur rond Maastricht vanuit Dormio Resort Maastricht. Bij Fietsverhuur De Dousberg staan stadsfietsen, e-bikes en kinderfietsen van hoge kwaliteit voor u klaar. Uiteraard vindt u er ook diverse fietsroutes en landkaarten.

Mio Kids Club

Voor (klein)kinderen is er op Dormio Resort Maastricht ook van alles te beleven! Hier heeft mascotte Mio zijn eigen Mio Kids Club met een leuk entertainmentprogramma. Het entertainmentprogramma kunt u ophalen bij de receptie.

DE VRAAG IS
NIET OF,
MAAR WANNEER

BOEK NU UW VERBLIJF