fbpx

Services en arrangementen

Meesterlijk compleet!

In uw Mastervilla in Maastricht maakt u het zichzelf zo makkelijk als u zelf wilt. Laat u tijdens uw weekendje weg 2.0 volledig ontzorgen door het bijboeken van onze exclusieve services! Of maak uw verblijf nóg luxer met onze uitgebreide arrangementen. Bekijk hieronder alle mogelijkheden of neem contact op voor meer informatie.

Exclusieve services

Chefkok aan huis

De smaakpapillen laten trakteren? Of gewoon even geen zin om te koken? Een professionele chefkok neemt deze taak graag van u over. Bediening aan tafel hoort daar dan natuurlijk bij! Vraag nu een voorstel op maat aan! Uiteraard houden we graag rekening met eventuele dieetwensen.

Shuttle-service

Maak gebruik van onze shuttle-service in Maastricht. Laat ons uw taxi reserveren om u te laten ophalen en/of brengen tegen een vast tarief. U kunt bijvoorbeeld worden gehaald of gebracht naar het treinstation, het centrum of het MECC.

Boek nu uw verblijf!

Luxe arrangementen

Beauty en wellness

Lekker relaxen bij een ontspannende massage of genieten van een heerlijke beautybehandeling aan huis? Vraag naar de mogelijkheden van de behandelingen van ‘Anti Aging & Wellness by Inger’. Voor het ideale vakantiegevoel plaatsen we de behandeltafels in de tuin van uw mastervilla.

Culinair genieten op hoog niveau

Op de 8e verdieping van Dormio Hotel De Prins van Oranje vindt u Restaurant Rantrée. De kwaliteiten en gerechten van Ralph & Jennifer werden onlangs bekroond met een Michelinster. Reserveer uw lunch of diner en geniet van het panoramisch uitzicht over het prachtige Limburgse heuvellandschap!

Zuid-Limburgse wijntour

Zuid-Limburg is een wijnregio in opkomst. Plan een wijntour door de regio en kom, onder begeleiding van een professionele gids, alles te weten over de wijngaarden, de druiven, de terroir, het proces en de achtergronden van de Limburgse wijnmakers. Ook is het mogelijk om lekker te genieten van een leuke proeverij in ons Proeflokaal of in uw mastervilla.

Tee off voor uw deur

Vanuit uw Mastervilla kijkt u uit op de 27 holes van “International Golf Maastricht”. Voor 9 van de 27 holes heeft u geen Golf Vaardigheidsbewijs (GVB) nodig. Het woord International in de naam is niet zomaar, want een aantal holes liggen in Nederland en een aantal in België. Als gast van Dormio Resort Maastricht krijgt aantrekkelijke kortingen op een Green Fee, vraag gerust naar de mogelijkheden.

Boek nu uw verblijf